*PREȚURILE DISPONIBILE ONLINE NU SE APLICĂ ÎN MAGAZINE.

KAI Razatoare Ribbon, Pure Komachi

KAI Razatoare Ribbon, Pure Komachi

  • Brand:KAI
  • Cod produs: PG-0002
  • Disponibilitate: In Stoc
  • 189,00 Lei

  • include TVA

Razatoare Ribbon din colectia Pure Komachi. Made in Japan.

Producator: KAI

Lama: 13,5 x 3 x 5 cm

Maner: 10,8 x 3 - 5 x 2,3 cm


Razatoarea poate fi utilizata pentru dovlecel, branza moale, morcovi, ciocolata, branza tare si nuca de cocos.


Razatoarele Pure Komachi de la Kai au partea metalica confectionata dintr-un otel inoxidabil special conceput pentru o rezistenta extrema a taisurilor. Taisul a fost obtinut printr-o tehnica inovatoare de gravare, spre deosebire de cea clasica prin lovire. Asta inseamna ca varfurile taioase sunt foarte ascutite, reducand efortul necesar la minimum.

Mai mult, alimentul razuit este taiat cu foarte multa precizie, nu este zdrobit, permitand aromei si savorii sa se elibereze total. 

Insasi forma razuirii asigura gusturi diferite, datorita modului diferit in care sunt eliberate aromele si in care actioneaza enzimele in timpul consumarii preparatelor.

Modelul Pure Komachi Zester are manerul si baza din elastomer gri. Acesta este un material sintetic cu proprietati asemanatoare cauciucului, asigurand o aderenta buna cu suprafetele de lucru.

Denumirea tipului de tais este Ishimatsu, care inseamna tipar striat in japoneza.


Colectia de razatoare Pure Komachi a primit in 2016 nu mai putin de trei premii: Red Dot Award, German Design Award si Good Design Award.

       


KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki a ajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilor faurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrarea metalelor.

Astazi, KAI colaboreaza in procesul de productie doar cu lucratori calificati ce detin o experienta vasta. De asemenea, compania japoneze  utilizeaza un numar de sortimente de oteluri de inalta calitate, prelucrate prin tehnici de ultima generatie si finizate prin metode manuale traditionale.

Cutitele japoneze KAI sunt recunoscute la nivel international pentru faptul ca ofera o experienta uluitoare in prepararea celor mai delicate feluri de mancare care adesea necesita taieri extrem de precise.

Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand aproximativ 50 de procedee de lucru (in functie de model si colectie). Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: matritarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului.


Website oficial producator: https://www.kai-europe.com

Caracteristici
Culoare Verde Lime
Detalii generale
Brand KAI
Colectie Pure Komachi
Grupa razatoare

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Captcha

Etichete: razatoare, KAI, Pure Komachi