*PRETURILE AFISATE PE SITE POT FI DIFERITE FATA DE PRETURILE DIN MAGAZINE.
KAI Husa magnetica pentru protectia lamei cutitului, dim. L
- Brand:KAI
- Cod produs: CK-L
- Disponibilitate: In Stoc
-
139,00 Lei
- include TVA
Husa magnetica pentru protectia lamei cutitului
Producator: KAI
Marimea L: pentru lame cu marimea maxima de 320 x 60 mm.
Intretinerea cutitului
Inainte de prima
utilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizare
curatati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nu
folositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive de
pe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)
Pentru siguranta
dvs., va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscare
dinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita,
folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale.
Cutitele KAI nu
trebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru a
proteja materialul si a le pastra taisul.
Va recomandam sa
taiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nu
sunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisul
lamei.
De principiu,
lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiv
a oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI sunt
specializate pe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive.
Atunci cand depozitati
cutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiecte
metalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai buna
metoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemn
pentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice.
Cutitele KAI cu manere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati un strat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta este uleiul de musetel).
KAI a fost fondat
in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki a
ajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilor
faurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrarea
metalelor.
Astazi, KAI
colaboreaza in procesul de productie doar cu lucratori calificati ce detin o
experienta vasta. De asemenea, compania japoneze utilizeaza un numar de sortimente de oteluri
de inalta calitate, prelucrate prin tehnici de ultima generatie si finizate
prin metode manuale traditionale.
Cutitele japoneze KAI sunt recunoscute la nivel international pentru faptul ca ofera o experienta uluitoare in prepararea celor mai delicate feluri de mancare care adesea necesita taieri extrem de precise.
Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand aproximativ 50 de procedee de lucru (in functie de model si colectie). Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: matritarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului.
Website oficial producator: https://www.kai-europe.com
Caracteristici | |
Material | textil |
Culoare | Negru |
Detalii generale | |
Brand | KAI |
Grupa | Accesorii cutite |
Etichete: husa cutite, KAI