TRANSPORT GRATUIT – pentru orice comandă plasată în perioada 10-25 aprilie 2024.


 

*PREȚURILE DISPONIBILE ONLINE NU SE APLICĂ ÎN MAGAZINE.

KAI Cutitul bucatarului, Pure Komachi 2, 20 cm, albastru

KAI Cutitul bucatarului, Pure Komachi 2, 20 cm, albastru

  • Brand:KAI
  • Cod produs: AB-5706
  • Disponibilitate: In Stoc
  • 149,00 Lei
  • 134,00 Lei

  • include TVA

Cutitul bucatarului, Pure Komachi 2, 20 cm, albastru-  - Made in Japan.

Producator: KAI

Lungima lama: 20 cm

Lungime maner: 11,5 cm


Pure Komachi 2

Seria de cutite Pure Komachi 2 ne ofera o explozie de culoare. Vizual, aceste cutite se deosebesc, in primul rand, prin placarea in culori vii.

Cutitele sunt realizate din otel inoxidabil si aduc un plus-valoare in ceea ce priveste abilitatea de a indeparta alimentele taiate de pe lama, in special atunci cand sunt tratate cu un strat de placare colorat si neaderent.

Fiecarui cutit ii este repartizata o anumita culoare, permitand alegerea rapida si facila a cutitului necesar pentru o anumita operatiune.

Manerul ergonomic din plastic este monocromat, in perfecta asortare cu lama.

Lamele cutitelor Pure Komachi 2 sunt realizate din otel inoxidabil rezistent la coroziune, acoperit pe ambele parti cu un strat non-aderent. Lamele au duritatea de 53 ±1 HRC. Manerul din plastic este foarte bine prins de lame si garanteaza confortul in timpul utilizarii.


Materiale

KAI utilizeaza unele dintre cele mai rezistente si, in acelasi timp, flexibile aliaje de otel, precum si alte material de inalta calitate.

Lamele realizate din otel inoxidabil sunt foarte rezistente la coroziune datorita continutului ridicat de crom. In principiu, este o calitate foarte pura din otel. Un continut mare de carbon asigura o mai buna rezistenta a marginilor, mentinand ascutimea lamei.


Intretinerea cutitului

Inainte de prima utilizare, clatiti cutitele KAI cu apa calda. Imediat dupa fiecare utilizare curatati lama cu mana sub un jet de apa si uscati-o cu o carpa moale; nu folositi solutii de curatare agresive! Clatiti substantele agresive/corozive de pe lama imediat dupa expunere (cum ar fi de exemplu zeama de lamaie)

Pentru siguranta dvs., va recomandam sa stergeti intotdeauna cutitutul efectuand o miscare dinspre dvs. spre exterior si dinspre partea boanta a lamei catre cea ascutita, folosind un prosop de bucatarie sau un alt material textil moale.

Cutitele KAI nu trebuie curatate niciodata masina de spalat vase! Curatati-le manual pentru a proteja materialul si a le pastra taisul.

Va recomandam sa taiati doar pe tocatoare de lemn sau plastic. Sticla, piatra si granitul nu sunt suprafete potrivite pentru tocat intrucat pot afecta permanent taisul lamei.

De principiu, lamele cutitelor KAI nu sunt trebuie utilizate pentru taierea oaselor (inclusiv a oaselor de peste) sau a mancarurilor congelate. Cutitele KAI sunt specializate pe taieri fine, de precizie, nu pentru sarcini dure si agresive.

Atunci cand depozitati cutitele, asigurati-va ca taisul lor nu intra in contact cu alte obiecte metalice. Astfel, ele isi vor pastra taisul si nu se vor pata. Cea mai buna metoda de stocare a cutitelor este in blocuri pentru cutite, suporturi din lemn pentru sertare, teci, huse sau pe rafturi magnetice.

Cutitele KAI cu manere de lemn nu trebuie sa stea prea mult in apa. Ocazional, aplicati un strat de ulei vegetal pe suprafetele de lemn (cel mai bun pentru aceasta este uleiul de musetel).


KAI a fost fondat in anul 1908 in orasul Seki din Japonia. De-a lungul secolelor, orasul Seki a ajuns sa fie cunoscut drept Mecca sabiilor si a cutitelor, datorita expertilor faurari care isi demonstrau maiestria si inventivitatea in prelucrarea metalelor.

Astazi, KAI colaboreaza in procesul de productie doar cu lucratori calificati ce detin o experienta vasta. De asemenea, compania japoneze  utilizeaza un numar de sortimente de oteluri de inalta calitate, prelucrate prin tehnici de ultima generatie si finizate prin metode manuale traditionale.

Cutitele japoneze KAI sunt recunoscute la nivel international pentru faptul ca ofera o experienta uluitoare in prepararea celor mai delicate feluri de mancare care adesea necesita taieri extrem de precise.

Productia cutitelor se realizeaza manual, presupunand aproximativ 50 de procedee de lucru (in functie de model si colectie). Aceste procedee pot fi grupate in cateva etape majore: matritarea straturilor de otel, forjarea materialului la cald, sudarea partii interioare a manerului, montarea si polisarea manerului, lustruirea fina a lamei, marcarea, finisarea manerului, ascutirea finala a taisului.

Website oficial producator: https://www.kai-europe.com 


Garantie

Cutitele KAI sunt acoperite de garantie pe o perioada de 10 ani de la data achizitiei, pentru defectele de material sau fabricatie. Garantia nu acopera defectiunile cauzate de utilizarea necorespunzatoare – de exemplu, daca cutitul a fost folosit pentru taierea oaselor, a mancarurilor congelate, pe tocatoare din sticla sau piatra. De asemenea, uzura normala si utilizarea agresiva si incorecta a cutitelor nu fac obiectul garantiei.

Caracteristici
Dimensiuni lama: 20 cm | maner: 11,5 cm
Material lama: otel inoxidabil | maner: plastic
Culoare albastru
Detalii generale
Brand KAI
Colectie Pure Komachi 2
Garantie 10 ani
Tara de origine Japonia
Grupa cutite japoneze

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Captcha

Etichete: cutitul bucatarului, KAI, Pure Komachi 2