*PREȚURILE DISPONIBILE ONLINE NU SE APLICĂ ÎN MAGAZINE.

Cutit pentru branzeturi tari, inox si lemn de artar, colectia Formaggio - CILIO

Cutit pentru branzeturi tari, inox si lemn de artar, colectia Formaggio - CILIO

  • Brand:CILIO
  • Cod produs: 296631
  • Disponibilitate: In Stoc
  • 49,00 Lei

  • include TVA

Cutit pentru branzeturi tari, inox si lemn de artar, colectia Formaggio - CILIO


 otel inoxidabil si lemn de artar

 pentru branzeturi semi-solide si tari

 ustensila de baza pentru iubitorii de branzeturi


Cutitul pentru branza de la cilio, din colectia Formaggio, este specializat din branzeturi semi-tari si tari. Lama din otel inoxidabil taie emmentalul si Machengo cu foarte multa usurinta.


Manerul lung din lemn de artar permite manevrarea cu multa dibacie a cutitului, ajutandu-te sa prepari platouri de branzeturi asezonate cu struguri sau capsune.



Dupa utilizare, este suficient sa il clatesti sub jetul de apa de la robinet.




Brandul Cilio

In 1993, cilio a fost fondat in Solingen, acolo unde isi are sediul si astazi. Inca de la infiintarea sa, cilio a pus un accent deosebit pe imbinarea materialelor de calitate, a designului elegant, expertizei si maiestriei de fabricare.


cilio si-a castigat renumele multumita produselor cu design deosebit, inspirat de cultura prepararii cafelei italiene si a stilului de viata mediteranean.




Chiar si astazi, Bella Italia este putin mai aproape de fiecare dintre noi gratie colectiilor lansate de cilio. Filozofia companiei este de a pune pe primul loc pasiunea pentru delicatesele culinare de care sa ne bucuram in natura sau alaturi de cei dragi.


Colectiile sunt completate de o gama diversa de ustensile de calitate pentru prepararea mancarurilor, cosuri de picnic sau accesorii pentru servirea vinului si a sucurilor naturale.


Caracteristici
Lungime 23 cm
Material otel inoxidabil, lemn de artar
Detalii generale
Brand Cilio
Colectie Formaggio
Cod bare 4017166296631

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Rau           Bun
Captcha

Etichete: cutit branza, Cilio, Formaggio