TRANSPORT GRATUIT – pentru orice comandă plasată în perioada 10-25 aprilie 2024.


Rețetă Taboule propusă de Piccolo Mondo

Rețetă Taboule propusă de Piccolo Mondo

Restaurantul Piccolo Mondo din București este cunoscut datorită preparatelor alese, cu specific libanez. A luat naștere în 1993 și suntem mândri să fim partenerii unui loc cu experiență și tradiție.

Bucătarul restaurantului a pregătit cu ajutorul ustensilelor și accesoriilor Simona’s Cookshop una dintre rețetele semnătură ale localului: Salata Taboule. Ne dorim să o împărtășim cu voi, cu moduri de preparare ușor de efectuat acasă.

Ingrediente

  • 500-600gr roșii
  • 2-3 legături pătrunjel
  • 1 legătură ceapă verde
  • Mentă verde
  • 150gr bulgur (deja hidratat)
  • 30ml ulei de măsline
  • Suc de lămâie, de la 1 lămâie
  • Câteva boabe de rodie
  • Sare, după gust


Se toacă mărunt pătrunjelul, roșiile și ceapa. Pentru acest proces, recomandăm cuțitele pentru legume de la KAI. 




Se pun toate legumele tocate într-un bol mare. 




Peste legume, se adaugă bulgurul și se amestecă foarte bine





După bulgur, se adaugă sarea, uleiul de măsline și se amestecă din nou.




Apoi se stoarce lămâia și se adaugă zeama. Totul se amestecă din nou foarte bine.




Se montează salata într-un bol frumos și se decorează cu coaja lămâii, mentă și câteva boabe de rodie.




Poftă bună!